platadedrama@gmail.com

 
La plataforma de dramaturgs gironins va néixer amb aquests objectius:

Estimular i donar suport a la creació dramatúrgica a les comarques gironines.

Divulgar l’activitat artística de dramaturgs i dramaturgues ja actius abans de la constitució de la plataforma.

Donar suport a les iniciatives emergents i a aquelles persones que, tot i no haver-hi fet encara cap pas, se senten atrets per l’àmbit de l’escriptura dramàtica.

Incentivar la creació en les persones que cursin estudis d’escriptura dramàtica (tant els d’iniciació com els avançats) organitzats per diferents entitats gironines (Casa de Cultura, Universitat de Girona, etc.).

Posar en contacte entre si els dramaturgs i les dramaturgues de les comarques gironines, de manera que prenguin consciència de col·lectiu i tinguin així possibilitat de desenvolupar la seva tasca creativa sobre una base més sòlida en termes d’auto-reconeixement i de reconeixement cultural i social.


Posar en contacte els dramaturgs i les dramaturgues amb altres creadors de les comarques gironines relacionats amb les arts escèniques –especialment amb directors i actors, tant professionals en actiu com estudiants–; de manera que puguin sorgir projectes comuns.

Afavorir la investigació en el camp de la creació escènica, tant pel que fa a les dramatúrgies textuals com no textuals.

Oferir un aparador als dramaturgs i a les dramaturgues per tal que el públic de les comarques gironines pugui conèixer la seva obra.

Divulgar les tasques de la plataforma de dramatúrgia entre els estudiants de secundària i del batxillerat artístic.

 

L’associació va tancar-se el 2015.

PLATADEDRAMA Plataforma de dramatúrgia de les comarques gironines